DOTĂRI

Hotel Orlando este situat in centrul statiunii Venus, Judetul Constanta, la mai putin de 50m de Plaja. Renovat in anul 2018, Hotel Orlando dispune de 80 de camere, Suite Lux si Suite Junior de Lux. Aproximativ jumatate din numarul camerelor disponibile beneficiaza de Vedere Frontala la Marea Neagra iar cealalta jumatate beneficiaza de o vedere panoramica superba catre Statiunea Venus. Camerele sunt extrem de spatioase (cca. 32mp), fiind dotate cu 2 Paturi sau Pat Matrimonial Queen, Baie proprie, Aer Conditionat, Mini Bar, Televizor de 81cm, Uscator de Prosoape sau haine si Uscator de Par. Fiecare camera este dotata cu Wi-Fi gratuit, disponibil de asemenea pe toate suprafata complexului hotelier.

 

 

Hotelul Orlando dispune de Terasa Restaurant cu o capacitate de peste 100 locuri in aer liber. Restaurantul Orlando propune un meniu diversificat incepand cu produse nationale specifice diferitelor parti ale Romaniei cat si un meniu variat International. In sezon, Terasa Restaurant propune turistilor Hotelului Orlando program artistic variat. La exterior, Hotelul este dotat cu  Piscina proprie, Sezlonguri si Umbrele  in limita locurilor disponibile, Loc de joaca pentru copii si Parcare pazita de asemenea in limita locurilor disponibile.

 

 

Hotelul dispune de Locuri de Parcare păzite rezervate special pentru Turistii cazați. In timpul sezonului locurile sunt limitate. In 2017 Hotel Orlando Venus își va dubla numărul de locuri disponibile urmând ca in 95% din cazuri fiecare turist să-și poată vedea mașina direct din cameră.